Четирите най-опасни пози

Кой би предположил, че нещо толкова яко е толкова опасно? Пичове имайте едно наум за тези пози, ако искате  да не нараните най-ценното! Особено, ако мацката е по-скована…

  1. Обратна ездачка

Тази поза държи пениса в непрекъснато напрежение и го извива неправилно. И също като лактите или колената, пенисът може да се свръхразтяга, ако твърде често или твърде силно го напрягате в посока надолу.

С времето обратната ездачка може да доведе до т.н. болест на Пейрони, която се изразява в огъване на еректиралия член. А това прави секса труден, ако не и невъзможен в по-екстремните случаи.

  1. Кучешката

Толкова любима поза, както на мъже, така и на жени – какво може да се обърка? Но според проучване в Бразилия 30% от счупванията на пенис по време на секс се случват именно така.

  1. Ти си изправен, а тя е обвила крака около теб

Освен очевидния риск да я изпуснеш или да паднеш върху нея, сексът в тази поза изключително много натоварва гърба ти, което може да доведе до изненадващ проблем.

  1. Тя е отгоре

Твърди се, че докато са отгоре за жените е най-лесно да получат оргазъм. Но за нещастие, това се оказва най-най-рисковата поза, когато става въпрос за счупване на пениса.

Около половината от всички случаи на болезнената травма се случват, когато дамата реши да поязди. Обяснението е, че жената въздейства върху члена с цялата си тежест и едно погрешно нейно движение може да се окаже достатъчно, защото ти наистина няма какво да направиш…

А ето и защо жените съжаляват след ‘секс за една нощ’ – ЦЪК

Share.