33-годишният изпълнителен директор на Dropbox споделя 3-те неща, които би казал на самия себе си, ако можеше да се върне назад във времето

Дрю Хюстън, на 33 години, е милиардер и основател на програмата за споделяне на файлове Dropbox. Компанията му е оценена на $10 милиарда. За интервю той споделя, че често се пита: „След 6 месеца, след една година, след пет години, какво бих искал да бях направил или научил сега?“. Може би има смисъл да се вслушаме в съветите на човек, който има място в списъка на милиардерите на Forbes.

Хюстън си е направил „пищов“, който би връчил на самия себе си, ако можеше да се върне 10 години назад във времето, когато е завършвал колеж. Ето какво би имало в този „пищов“:

„Ако можех да дам на моето 22-годишно Аз „подсказка“, тя щеше да се състои от 3 неща: тенис топка, нарисувано кръгче и числото 30 000.

Тенис топката е свързана с намирането на това, от което си обсебен. Най-успелите хора, които познавам, са вманиачени по разрешаването на проблемите, които са наистина важни за тях. Идеята за топката ми дойде от кучето ми, което полудява всеки път, когато я види.

Кръгът всъщност е символ на вашия кръг от средно около 5 най-близки за вас човека. Уверете се, че сте в среда, която изважда на показ най-доброто от вас.

И числото 30 000, защото когато бях на 24, попаднах на сайт, където пишеше, че повечето хора живеят средно по 30 000 дни. Трябва да направите така, че всеки един от тях да си струва!“

Share.