13 идиотски неща, които мъжете правим за да впечатлим жените…

Няма какво да си кривим душата! Мъжете правим адски тъпи неща за да впечатлим жените… След оспорвана дискусия, петък вечер на по бира, решихме да направим една малка класация с най-тъпите неща, които мъжете правим за да се харесаме на женските създания. И да, тъй като сме достатъчно глупави за да не ги осъзнаем, се наложи да ни помагат дамите…

1. Показване на материални блага!
Добре де, това е изключително ефективен начин да забиете някоя си мацка, но според вас колко стойностна ще е тя? Ако е за една вечер – супер, но ако търсите нещо по-сериозно.. бягайте надалеч от такива. Истината е, че ако жената има една идея самоуважение ще съсипете всичко с това ‘движение’.

2. Правенето на сцени.
Шанса да развалите всичко, когато се правите на ‘мъж’ за нещо дребно, е доста по-голям от това тя да си каже „уау, той се грижи за мен!“

3. Не се правете на готвач, ако дори не може да си направите омлет.
Една симпатична девойка ни подшушна за нейна романтична вечеря, която е завършила в тоалетната… даже не са й държали и косата!

4. Сбиване.
Макар, да е близко до точка №2, това е свежда нещата на съвсем ново ниво. Как по-точно тя ще ви хареса, ако набиете някой в бара? А, де…

5. Сексуална вулгарност.
Говорите си, излизате и всичко е прекрасно, пускането на някоя ‘тънка и закачлива’ шега си е в реда на нещата, но не бъдете като чичо Тръмп.. Grab em’ by the pussy!

6.Не се хвалете с колко момичета спите.
Вероятно е точно обратното, а най-малката щета, която може да нанесете е просто тя да ви се смее.

7. Не се хвалете колко ‘добри’ сте.
И тук не говорим за в леглото. Няма нужда се хвалите колко добро гадже сте и какви яки неща правите. Това се показва пичове, не се казва!

8. Не се хвалете с други хора.
Аз познавам ‘този’ или ‘онзи’ е изключително тъпо, най-малкото това е готин коз ако мацката се кефи на дадената персона. Винаги може да я изненадате ако наистина познавате този човек, а сега си представете, че се хвалите с някой, който тя познава.. упс.

9. Препиване.
Е, тук вече бяхме изключително объркани! Как може една жена да не се впечатли от факта, колко много пиете? А, де…

10. Не се преструвай на друг човек.
Или иначе казано не се прави на такъв, какъвто не си. Особено, ако целиш нещо повече от бърза бройка.

11. Не се прави, че харесваш каквото тя харесва.
Представи си какво мъчение ще бъде, да слушаш отвратителната музика, която тя харесва, да ходите по концерти и какво ли още не, само защото в началото си се правел, че много се кефиш на точно тази банда…

12. Да се правите на ‘феминист’.
Да, разказаха ни и за такъв случай! Един пич се правел, че много, ама много защитава правата на жените, само и само за да се докопа до една мацка.

13 Пращането на голи снимки.
Виждате ли, когато една жена ви прати гола снимка обикновено това е повод за радост! Но когато вие го правите.. особено ако е само на члена, само ще я отблъснете. Вервайте ни! Много, ама много малко жени ще го харесат… при това ако изглеждате като Аполон.

Share.