Какво научих от невероятна красавица? 10 съвета от красив руски модел.

Излизането с невероятно красива рускиня ме научи на повече от всички останали мой ‘приключения взети заедно’. На какво точно ме научи? На най-важното! Как да бъда мъж… Та малко за нея…

model-krasiva-ruskinq
Тя е типичната руска красавица(снимките са примерни) с типичните руски стереотипи – изключително начетена, пътувала много, фина балерина със строг баща бивш агент от КГБ! С нея съм си прекарвал страхотно, смял съм се от сърце и съм разисквал много теми и както тя казва..
„Най-важни са простите неща! Ако един мъж не може да дойде да те заговори, да те усети и да ти стане интерес… е нищо! Независимо от това колко е богат, добре образован или с какъв статут е.“
Как може никой да не ме е научил на тези неща? Как може родителите да не учат децата си на тези неща?
Ето и 11 ‘прости’  на пръв поглед правила, предоставени от нея:

1. Всички жени искат уверен мъж
Вероятно сте го чували и всеки, който го е казал е бил прав! Това е основата на това да бъдеш успешен мъж, трябва да бъдеш уверен.

2. Важно е да държиш на думата си. Казал ли си нещо, трябва да го направиш, ако не думата ти се размива и не струва нищо.

3. Трябва да държиш нещата под контрол, трябва да можеш да се грижиш перфектно за себе си, че дори и повече. Ако не можеш, как ще се грижиш за мен? Ако не мога да се доверя напълно на мъжа до мен, как мога да му дам сърцето, тялото и душата си? И това не става само с пари…

4. Ако момиче ти каже „приличаш на баща ми“ и ако тя идолизира баща си.. ти си избран.
Бъди готов!

5. Поеми инициативата, води парада, прави планове… 
Не оставяй нещата на съдбата, не оставяй нещата да се наместват сами. Не очаквай тя да бъде заинтересована ако на първа среща я питаш „Какво искаш да правим?“ 

6. Винаги я дръж за ръка, когато се разхождате, а когато е удобно я дръж през кръста.

7.  Ако се наложи да говориш с друга жена пред нея, особено ако тази жена е красива, задължително я хвани през кръста или я дръж за ръката. Много е важно тя да знае, че показваш своята избраница. Нека да се чувства като принцеса!

8. Винаги когато ходите по тротоарите ходи от страната на пътя. Ако стане нещо, дори като просто опръскване от невнимателен шофьор, тя ще го оцени. Тези малки детайли ще направят огромно впечатление на всяка ценяща се и умна жена, дори да не е вашата. 

9. Жените мразят мъже, които питат за всичко. Жените обичат мъжът да знае какво да прави в точният момент, особено на затворени врати. Въпроси като „Това харесва ли ти?“ и „Свърши ли?“ не се харесват на нежният пол, дори ги отблъскват.

10. Винаги се дръж с нея сякаш я сваляш, така ще я запазиш.
Простите неща са много важни, станал си през нощта до тоалетна? При връщането си в леглото нежно я прегърни и я придърпай към теб, а дори да я събудиш тя няма да има нищо против. Най-много да направи сутринта ти по-хубава заради това.

Независимо, че вече не съм с това момиче, тя ме научи на много… 
Всички тези съвети работят при всички жени, а повярвайте, всяка жена ще е много по мила и добра ако и вие се държите добре с нея.

Eто и малко съвети от порно звезда – „Цък“ 

Share.