10 идеи за срещи, които момичетата обожават според Таша Рейн

С мъж, по който си падам, ми е любимо да се занимаваме с неща за двама. Не говоря само за секс, а за всички онези моменти, преди да се стигне до него. Създаването на приятелство и обвързването с един човек прави интимната част много по-задоволяваща и чувствена. Това е моят списък с преживявания, които силно препоръчвам да направите с някой специален.

Разходки в планината

Планинарството не само е част от ежедневието ми, но е и най-натуралният начин да тренираш тялото си. По време на изкачването се използват всички мускули. Обичам чистия въздух и животните, това е едно от любимите ми хобита и наистина бих развалила отношенията си с някого, ако не ме подкрепя за това и не идва с мен. Разходката ще е придружена от много разговори, слушане на музика и държане за ръце, а голямата награда ще е гледката от върха!

Средновековен панаир (или някакъв фестивал със специална тематика)

Тази година за пръв път ми се отдаде възможност да отида на Ренесансов панаир в Лос Анджелис, като и двамата с приятеля ми останахме възхитени. Храна, пиене, музика, тематични костюми – да бъдете странни заедно е нещо специално и сближаващо. Силно препоръчвам да проучите за фестивалите и панаирите, които се провеждат в близост до вас!

Пийване през деня

Забавно е да гледаш как човека, по който си падаш, се напива докато се наслаждава на обяда си. Това е отлична предпоставка за един мързелив неделен следобед. Проучете готините заведения с половинката си!

Книжарници

За да разберете какво най-добре разбужда интереса на човека срещу вас, го заведете в някоя книжарница и наблюдавайте какви книги разглежда, от кои жанрове се интересува… Има нещо увлекателно и красиво в това, да четеш с гаджето си.

Кучешки парк (или просто парк, ако нямате куче)

Пригответе си одеало и прибори за пикник. Може да се сгушите или да се опънете на слънце, а защо не просто да поиграете с кучетата.

Доброволство

Ако не ви звучи забавно, тогава грешите. Помагането на бездомни хора, сирачета или в приюта за кучета ще ви изкара извън зоната на комфорт, но в края на деня и двамата ще се чувствате изключително задоволени от себе си.

Плаж или басейн

Да гледаш момичето си по бански винаги е като да видиш невероятен десерт преди вечеря. Освен всички плюсове и забавления, които носят слънцето и водата, всеки път, когато съм с момче във водата се възбуждам ужасно много.

Йога

С бившето ми гадже често практикувахме йога, за да сме гъвкави и отпуснати, помагаше ни както в секса, така и психически. Вероятно се предлага в най-близкия фитнес център, а често се организират и безплатни събирания в парка.

Стрип клуб

В зависимост от финансовите ви възможности и мнението на гаджето ви, това може да е една много забавна вечер. Ще се приберете вкъщи с пълни очи и разпалено въображение!

Звездоброй

Наблюдаването на звездите и съзвездията, както и на сезонните явления в нощното небе в повечето случаи се организира лесно, много е впечатляващо и има потенциал да ви сближи.

Share.