Истинската причина жените да си падат по задници!

Ако винаги си имал чувството, че жените ходят по задници, не грешиш: австрийско проучване доказва, че повечето жени имат склонност да си падат по мъже с нарцистични черти на характера.

Но това, което те харесват в гаднярите е увереността, а не нарцисизма, твърдят проучващите.

В експеримента попитали хората за основните черти на характера им, а след това ги изпратили на серия от „бързи срещи“. След срещата с всяка жена, тя определяла дали би излезнала отново с този човек.

Резултатите: масово жените били навити да излезнат с мъже, които имали нарцистични наклонности, като жаждата да бъдат център на внимание, от колкото с мъже, които не притежавали тези характеристики.

Но изследователите поясняват, че нарцисистите често изглеждат много привлекателни при запознанството си с някого, защото са много отворени и повеждат в разговора, за да получат внимание. Това може да ги накара да приличат на големи чаровници.

Не се притеснявайте! Друго проучване от Германия показва, че когато връзката се задълбочи, нарцисистите стават много по-нежелани партньори. С времето те стават по-егоистични и съревнователни.

Затова не се дръж като задник за да впечатлиш дамите, а вместо това бъди уверен и отворен към тях!

Това също ще помогне „цък“

Share.