Щастлива двойка съветва да не обединяваме финансите си с половинката

Дали две отделни банкови сметки са тайната на щастливата връзка? Не съществува рецепта за успешна и щастлива връзка. Но една шотландска двойка твърди, че е намерила формулата за здрав брак: Брандън и жена му Джил разпределят по отделно финансите си и вярват, че това е тайната на щастливото им съжителство.

Двойката никога не е имала големи финансови затруднения. Брандън признава, че никога не е харчел прекалено много и е успял да спести добра сума през първите години от кариерата си на софтуерен инженер. Освен това, когато се запознал с Джил, тя го убедила, че не е нужно да плаща всичко, за да се прави на джентълмен.

Парите са нещо, за което и най-влюбената двойка може да се скара. Всъщност те са една от трите най-често срещани причини за спорове във връзките. Но след като Джил показала, че не иска партньорът й да плаща за всичко, двамата решили да не обединяват финансите си.

Двойката има обща сметка, чрез която плащат сметките и наема, но личните разходи покриват от собствения си джоб. Ако Джил иска да отиде на спа, плаща с нейната карта, а Брандън черпи приятелите си с бира от личната си банкова сметка. По този начин всички са доволни, а и така се избягват много неудобни моменти, когато е спорно кой трябва да плати.

Джил и Брандън твърдят, че обединяването на доходите би разрушило връзката им, защото между тях биха изникнали много спорове, макар че рано или късно на всяка двойка й се налага да говори за пари. Това може да не е най-добрия вариант за теб и твоята приятелка, но не отричай метода на Джил и Брандън, преди да си го изпробвал!

А ето защо жените симулират оргазъм… „ЦЪК“

Share.