Холограмното порно вече е факт!

Какво невероятно време да бъдеш жив!
Естественo, никои от нас не гледа порно, но сме изключително развалнувани от факта, че скоро ще можем да гледаме холограмно порно от дивана вкъщи!

Е, технологията напредва, приятели! CamSoda, сайт за възрастни, вече обяви, че холограмното порно е напът да пробие!

Все едно беше вчера, когато през 2012 г. Тупак се завърна на сцената под формата на холограма. Оттогава технологията доста се е подобрила – и вече показва цици!

Екипът на сайта ще заснема звездите си със специална холограмна техника, а ние ще можем да им се наслаждаваме на живо от таблети и телефони. Специално устройство ще се свързва с нашите смарт-уреди, а размерът на холограмата ще бъде горе-долу наполовината от размера на екрана.

Това, което се приемаше за фантастика, популяризирана от сагата Междузвездни войни, скоро ще бъде достъпно във всеки дом. А кое е най-хубавото? Ще можеш да взаимодействаш с холограмата, използвайки гласови команди или чрез въвеждане на задачи от твоето устройство, които образът ще изпълнява.

Компанията ще представи официално технологията в Лас Вегас през 2017-та, а в скоро време еротичните представления ще бъдат достъпни всяка седмица. Крайната цел е всеки потребител да може да си поръчва частно холограмно шоу срещу съответна тарифа.

 

Share.