Учителка осъдена на затвор след секс с ученици и заплашване с мафията?!

Ааах.. тези диви, диви американци… Учителка и майка на две деца е осъдена на 3 години затвор след признания за сексуални контакти с нейни ученици, а и не само. 39 годишната даскалка по английски, която впрочем е женена и има две деца, е била разобличена именно от нейните любовници.
Всичко започнало през 2014-та, когато тя се запознал със свой 17 годишен ученик, а след това го добавила и в социалните мрежи. До тук нищо необичайно, освен, че тя доста си харесала момчето и решила да започне с канонада от голи снимки…
Един ден похотливата учителка написала на ‘жертвата си’, че не може да преподава докато той е в стаята и че само си мисли за него. Съответно тя решила да го привика в класната стая по време на часовете, затворила щорите и заключила вратата. Накратко тъй като младежът бил свенлив(явно) се разминал само със свирка. Тук започва забавната част!

Момчето, освен, че получило свирка от иначе готина учителка, решил, че това не е достатъчно и се опитал да я изнудва! Още на момента щастливеца поискал 200 долара от Алисън за да не я издаде. Естествено, тя изперкала и го заплашила с баща си, който по някаква случайност е в затвора и е бил част от банда, че ще има ‘последствия’ за него и никога повече няма да може да играе футбол. Тука тяхната история се размива, но всичко излиза наяве когато ДРУГ ученик решава, че не може да крие повече тайната си и споделил на родителите си, а те отишли в полицията.

Впрочем, съпругът на Алисън също е учител във въпросното училище и сме сигурни, че нито един от учениците не го ебава за това, че жена му е спала с ‘половината’ випуск, а сега е в затвора.. нали!

Няма нужда да казваме, че това не единственият подобен случай  – ЦЪК

Share.