Търсиш кариера? – разказ на порно актьор

Имаш ли функциониращ автомат за крем „Юнак“ в гащите, който не е в пъпки и е поне 8 инча голям, когато е изправен в пълния си блясък? Имаш ли татуси, поне 5-6, такива, за които съжаляваш? Не държиш много на взаимоотношенията с родителите си, нали? Имаш ли нещо против топките ти да се търкат в нечии други? А би ли ги сложил в устата си, ако наистина ти се наложи? Имаш дрезгав глас и не се притесняваш от камерата? Може би е време да се замислиш за това какво ти предлага порно индустрията.

Всички се чудим как човек като Рон Джереми може да има мръсни спомени със звезда като Алексис Тексас. Ето какво разказва актьор, работещ с компанията BangBros в Маями с $35 000 годишен приход:

„Ако трябва да дам сериозен съвет – запишете се. Търсят се хора с поне 8-9 инча. Трябва да става много бързо и да свършва по команда. Не трябва да се притеснявате от неща, които на пръв поглед са хомосексуални – търкането на топките ви в нечии други по време на двойна пенетрация е нещо съвсем нормално. Трябва ви и професионално портфолио – фотосесия и малко опит, дори аматьорски.“

Хмм… сигурно повечето от вас вече са се отказали от мечтаната работа, но разказите от първа ръка тепърва стават притеснителни:

„Ако изобщо стигнете до интервю, ще влезете в стая с по-възрастен мъж. Той ще ви каже да си го извадите. Имате 30 секунди да се надървите. Може и да няма мацка при вас. Ще ви кажат да мастурбирате за 10-15 минути и да се изпразните по команда на режисьора, без никаква друга стимулация. Имате най-много минута, или край с вас. След 15 минути почивка ще искат от вас отново да съживите героя си и отново да се изпразните по команда. Интервюиращите ще са много разочаровани, ако не можете да се справите поне толкова добре, колкото първия път.

Ако минете през всичко това, може и да ви предложат работа. Отначало ще снимате много малко сцени, повечето от които може въобще да не бъдат включени.

От вас се очаква да сте добре еректирал докато се изпълняват прищявките на режисьора, оправят грима на актрисата или си играят с осветлението и ъгъла на камерата. Трябва да го можете във всевъзможни пози и не забравяйте, че се търсят добри кадри на мацката, вие сте просто пенис.“

Жените често ни казват, че мислим само с пениса си, но същото отношение и по време на работа май вече е много.

„Премести този крак насам, натам – може да е неудобно, но това е начина, по който те вижда камерата. Освен това има и още 12 човека зад камерата, така че няма място за срам. Трябва да изглеждаш възможно най-нахъсан, дори да си мислиш само за това как да не свършваш. Ако се изцепиш твърде рано проваляш сцената и губиш време и пари. Вдигай го бързо и ако продължиш, може и да ти простят.

Най-важното умение е самоконтрола – да го вдигаш и да свършваш по команда, да се прицелваш добре – режисьора ще иска много кадри, за да може да избере най-добрите. Дръж ръцете си, така че да не пречат на камерата, но все пак нека изглежда естествено. Трябва и да си здрав – ще имаш проблеми, ако не можеш да разнасяш мацката насам-натам. Някои са лесни, защото са лекички, но други…

Трябва да сте наясно, че ще има някои гей моменти. Ако сте в тройка с една мацка и те се допрат в устата й не изпадайте в паника. Може да се наложи да правите свирки. Ако сте гей или бисексуален би било по-лесно за вас, за да не се борите с топките си през цялото време.

Като цяло, момичетата лесно влизат в порно индустрията, а мъжете – МНОГО по-трудно.“

И после жените се оплакват от неравнопоставеност на работното място? Сериозно?!

Share.