Почти сляп мъж вижда лицето на жена си за пръв път! (ВИДЕО)

Пичове, истината е, че приемаме всичко за даденост. Докато не прочетем за такъв случай, повечето от нас не оценяват колко е хубаво да видиш лицето на жена си, да се полюбуваш на природата или дори да видиш перфектно измитата си кола. За Джийн Пурди обаче нещата не седят точно така.
Той страда от болеста на Щаргард и за него е невъзможно да вижда точни детайли, представете си, че виждате всичко силно разфокусирано, е нещо подобно вижда той! Силно разфокусирани детайли и само тяхните очертания и като добавим това, че обикновено болеста причинява и разлика във възприятието на цветовете, наистина се замисляме за ‘малките неща’ в живота.

Един ден жената на г-н Пурди видяла в телевизонно предаване как на пациент болен от същата болест му слагат специални електронни очила. Ефекта е поразител! Докато човек носи тези очила, може да вижда абсолютно всичко като нормалните хора. Жената решила да се свърже с предаването и да ги помоли за помощ, единственото, което е искала е мъжът и да види нея и детето им ‘чисто’ за първи път.  Първата му реакция е невероятна! Смеейки се той казва „Уау! Тя е много красива!“ останалото просто го вижте:

 

 

 

А ето и 21 неща, който жените трябва да знаят за мъжете „ЦЪК“

 

Share.