9 Признака, че тя ти изневерява! И как да проверите дали е истина…

Ааах в какви времена живеем! Стигна се до момента, в който мъжете и да искаме трудно можем да си намерим сериозни приятелки! Сещате се за лафа „Как да си хвана сериозно гадже, като виждам какво правят вашите с мен?“ нали? Общо взето важи с пълна сила. Замислете се колко по-лесни са жените във връзка, спрямо тези, които не са.  Та, ако сте от много време заедно и имате чувството, че тя ви изневерява, това вероятно е така! Или поне бъдете нащрек, а ако случайно не може да мислите трезво и сте заслепен от думичката с Л, то тогава прочетете тези признаци и ги премислете внимателно…

1. Тя не споделя с теб.

И макар да е досадно, в основата на една връзка е комуникацията! Ако тя спре… лошо. Преди ти е казвала работния си график, споделяла ти е къде и кога ще излиза с приятелки предварително, а нещо като „спонтанно и случайно“ излизане без да се обади не е съществувало, но сега е точно обратното? Вероятно нещо става… Недай си боже, да мрънка, че я разпитваш или да ти се кара защото го правиш… тогава нещо със сигурност става!

Както казахме, ключът е в комуникацията! Просто говори с нея, дори да нямаш желание, дори да ти е досадно, ако изобщо ти пука за нея. Всички проблеми в начален стадий могат да се оправят с разговор.

2. Крие си телефона и се смее/усмихва, когато си пише.

Добре, това не е задължително, но е причина за притеснение! Принципно никога не ровете в  чужд телефон, точка по въпроса! Но, ако се пак тя постоянно го държи много близко до себе си, не заспива, без да е точно до нея и периодично, когато уж не гледате си рови в телефона и се усмихва постоянно…
Няма нужда казваме, сигнал за какво е, нали?

Много просто! Някой път кoгато й светне телефона, след като си е писала или нещо от сорта, просто го вземи и без да го поглеждаш тръгни да й го даваш, реакцията й ще покаже всичко, поварявай.. ако тръгне да изпада в паника или да ти го взима от ръцете или да мрънка „Знаеш колко мразя да ми пипаш телефона!“ значи нещата са ясни.

3.Не е в настроение.

Така, това не е винаги е фактор! Но, ако това стане ‘редовно’ придружено с лека караница и желание „да си почине малко от теб“ или „да не се виждате днес“ или нещо от сорта… о, повярвайте ни пичове, вероятно има проби за ново гадже! Жените са изключително подли в тази насока…

Отново, инициатива и разговор! Нещата няма да се оправят от само себе си и ако случайно имаш конкуренция, по-добре да я избиеш от главата й в ранен стадий. Хванеш ли нотка колебание.. давай смело! Най-много да се скарате защото си искал да оправиш нещата с думи. Впрочем, каквото и да става не избухвай, говори нормално и спокойно, дори да те дразни.

4.Не е сигурна с теб…

Ако любящото гадже, което ви е боготворяло, хвалело ви е навсякъде и винаги се придъжала близо до вас, изведнъж започне да казва, че не е се чувства сигурна.. ухх.. гаранция, нещата отиват към своя край! Или по-точно е намерила с кой се чувства сигурна… и така до следващия!

Обикновенно стигне ли се до този момент, нещата са свършили. Единствено ви остава да я попитате какво точно иска, има ли си друг и  в зависимост от отговора, какви са очакванията й за бъдещето

5. Ако спре да се интересува какво правиш.

Преди те е разпитвала къде отиваш, кога ще се върнеш иподобни, а сега не? Преди те е ревнувала, а сега не?
…2+2=?

Някой път я избъзикайте „Не те ли интересува какво правих? а? а? Ами ако съм ходил по жени?“. Реакцията й ще каже много! Вие си я познавате най-добре…

6. Променя визията си, купува си ново бельо.

Няма нищо лошо в това, да си е купила яко ново бельо! Нито в това да си е променила визията към по-хубаво, но ако това бельо вече е за пране, а следите от употреба по него са ясни… това е много, много лош знак! Е, освен ако не си бил много пиян и не си му обърнал внимание… и това е възможно!

И все пак, ако видите ново бельо и я питате „за мен ли е?“, а тя ви отговори с „а, аз го имам от много време, просто го бях забравила“… ъъъ… как да го кажем… Впрочем, това много се връзва с признак №9… ако си купува ново бельо, а пада в категорията на признак №9.. довиждане!

7.Ако започне да ти хвали някой нов колега…

Или приятел или познат… така се започва! Говори ти нещо хубаво за него, после си пише „по приятелски“ и изведнъж.. спира! Или поне така твърди… Пичове, все отнякъде трябва да се започне. Дали колега, дали приятел на приятелка(тези са най-опасни!).

С риск да сте досадни, просто я поразпитайте. Ако знае необичайно много нещата не са добре. Все пак всичко започва с много, много, много разговори! Не е случайно, че постоянно си виси на телефона, да знаеш… нали трябва да опознае новата жертва!

8. Хващаш я в лъжи постоянно.

Излъгала те е къде е отишла? С кого е била? Какво е правила? А отговора е „Ами аз не ти казах, за да не си притесняваш за глупости“. То тогава трябва да ви светне лампичката, няма нещо, като „аз не ти казах, за да не се притесняваш“! Особено, щом говорим за нещо, което ОЧЕВИДНО те притеснява.

Та, подобно на №4 нещата обикновенно са ‘свършили’ ако те лъже нон-стоп. Когато я засечеш в лъжа, говори с нея веднага! И бъди ясен, да не се повтаря. Повтори ли се… значи този човек, просто не заслужава доверието ти!

9. Секса куца.

Ако седмици наред тя няма желание да прави секс с теб, а се поддържа в „пълна бойна готовност“, то 99% е сигурно, че ти изневерява.
Също така, липсата на старание и простото „отбиване на номера“ са явни признаци за проблем.

Пробвай се да я предразположиш, направи нещо, което тя обича, изненадай я, наблегни на любовната игра, жените обичат тези глупости. Виното също помага и все пак, ако след всичко това не се получават нещата…

Като заключение само ще кажем, че тези признаци може да сочат проблем във връзката, а не изневяра! Естествено, ако виждате няколко от тях във вашата връзка, непременно се опитайте да поговорите с нея и да ги решите!
И макар да звучи „женско“, не забравяйте! Изневерила ли ви е, не ви заслужава! Изневерила ли е, ще изневери пак! Горе главата и продължавате и смело с гърдите напред.

Share.