Порно звезди отговарят на въпроса: „Какво е най-странното нещо, което е било вътре в теб?“

Сексапилната и чаровна порно звезда Аликс Линкс влиза в ролята на интервюиращ и задава един интимен и пикантен въпрос на свои колежки на червения килим: „Кое е най-странното нещо, което е било в теб?“. И отговорите не са разочароващи.

Много от актрисите дадоха не-чак-толкова нестандартния отговор със зеленчуците. Прекрасните Елза Джийн и Алексис Монро се поддават на страстта на краставиците и то не само отпред! Таня Тате използва и моркови, а Дахлия Скай обича да прави любов с тиквички.

Сара Вандела демонстрира непопулярна техника на здравословното готвене, смесвайки мед, фастъчено масло и банан. Предизвикателната Ариа Алекзандър пък има фетиш по сладкото, защото изпитва удоволствие от пукащи бонбони. Сещате се, онези пакетчета с нещо, което има вкус на захар и започва да пука, когато го сложите в устата си.

Жасмин Джей е опитвала любовта на пресата за изправяне на коса, докато колежката й Ники Делано се е развихряла с машата за къдрене.

„Имам огромни членове на стената вкъщи“, похвали се Ана Бел Пийкс, но Кисса разби класацията, когато призна за скандалните си авантюри с разпятието!

Играчка за коте пък е имала в котето си сладката Дана Диърмонд, която също така даде и друг, много по-тъжен отговор: „Чувства. Странно е, когато ги имаш.“

Видео:

Share.