Пич ни разказва за перфектната среща със свирка и всичко.. и изведнъж АД!

Всички искаме първата среща да свършва в леглото! Особено ако нямаме желание да има втора, ето този пич ни разказва за именно такава! Перфектната среща… почти перфектната…
Всичко започнало в готин ресторант, след това се преснели към жилището на мацката и изведнъж

 

За първи път използвах онлайн сайт за запознанства. Викам си к’во толкова ще се регистрирам и ще си пробвам късмета! След няколко седмици първата ми жертва клъвна и изведнъж се озовах в ресторант с изключително красива жена. Пихме малко, хапнахме, забавлявахме се…
После се разходихме из града за да се опознаем малко и всичко завърши като я закарах до тях (Първоначално приятелка я остави в ресторанта). Та спрях пред тях и тя ме попита дали искам да влезна – естествено, че исках! Когато прекрачих прага осъзнах, че вероятно не живее сама, това беше една огромна къща. Попитах я дали живее сама и тя ми сподели, че принципно сестра й също живее при нея, но сега я няма. 

Седнахме на дивана, едното доведе до другото и я пренесох до спалнята. Изведнъж тя започнаха да ми прави свирка и вратата на стаята се отвори широко, а срещу мен мъжа й! Той ни съзря двамата и изведнъж се втурна да ме бие докато бях „безпомощен“. Удари ме няколко пъти и аз ударих него, явно го замаях и тръгнах да тичам към входната врата, а през цялото време „ЖЕНА МУ“ крещеше и ни молеше да спрем! 
Това се случи преди около час и в момента имам торбичка с лед на лява буза, но това което ме тормози повече е мисълта, че съм развалил семейство. Чудя се какво ли става с нея в момента? Е стига толкова онлайн свалки.

Е, има няколко варианта или има жесток скандал или двойката са с много странни фетиши и се кефят да плашат хора докато жената им духа. Както и да е, пичове имайте си едно наум! Безплатен обяд – няма!

А ето и защо жените съжаляват след секса за една нощ – ЦЪК

Share.