Как да се забиеш с порно звезда, според порно звезда – Tasha Reign

Ако искаш да се сдобиеш с невероятно гадже с кариера в еротичния бранш, прочети тези съвети от колежка на бъдещата ти партньорка, Tasha Reign:

 1. Не я разпитвай за титлата й на порно звезда и не й задавай въпроси за порно индустрията. Не се фокусирай върху онази част от нея, която е за възрастни, защото ще те сложи във „фен“ зоната.
 2. Нахрани я! Посветените на еротиката мацки рядко ще се навият да излезете „на по питие“. Те винаги са гладни, а когато са нахранени – разцъфтяват. И дори не е задължително да във възможно най-скъпия ресторант – някои момичета биха настояли да си платят и сметката.
 3. Обичай животни! Актриси споделят, че всичките им приятелки имат домашни любимци или по-големи животни в двора на къщата. Посмееш ли да нарушиш интимната им емоционална връзка и ти ще останеш с едно коте по-малко.
 4. Прави комплименти, но не само на външния вид. Характера, шегите, каквото те впечатли в нея – това го обожават.
 5. Hello Kitty е изключително популярна марка – без логично обяснение жените от този бранш със сигурност харесват всякакви момичешки и сладурски дреболии, но този бранд определено бие по точки.
 6. Всякакви забавления с вода. Басейн, джакузи, плаж, пикник край реката – заетите момичета биха пренебрегнали почти всичко за един ден отдих край водата.
 7. Без клубове. Там е работното място, там тези жени са месо. Няма да имат никакъв интерес да прекарат една неплатена вечер в поредното нощно заведение.
 8. Оралният секс не е само нейно задължение, независимо какво показва във филмите.
 9. Замразен йогурт – основата на диетата на всички порно мацки. Освежаващо, вкусно и със (сравнително) малко калории.
 10. Разходки в планината или сред природата. Далеч от шума и хората, възможност за тонизиращ отдих.
 11. Научи се да пръскаш изкуствен тен. В кръга на шегата, разбира се, но би било плюс, ако вкъщи има някой, който да помага с това веднъж-два пъти в седмицата…
 12. Спонтанноста ти носи много точки.
 13. Амбициозните мечти и планове за бъдещето са важни, макар че ако не намери подходящ човек, всяка достатъчно самоуверена дама ще се справи и сама.
 14. Бъди феминист.
  (Недей!)

  А ако искаш да работиш в “ индустрията“ -> цЪк.

Share.