Как да навиеш приятелката ти за тройка?

Как да я навиеш за тройка? Това е въпрос, който мъчи мъжете от хиляди години…
И има защо! Това е „легален“ начин да спиш с друга! Било то случайна жена, супер готината приятелка на твоята или някоя елитна компаньонка. Всъщност над 19% от хората казват, че са правили тройка, но процента на „победителите“ с приятелка е много, много по-малък.
И все пак, КАК? Няма универсална формула, но ние сме така добри да ти предложим няколко съвета…

Ако не можете да говорите на тази тема – няма да стане.
Започваме с най-простото. Ако твоята половинка бяга от темата като дявол от тамян, просто забрави. Има ли комуникация между вас двамата по темата всичко е възможно, няма ли.. нещата са обречени.

Как да повдигнеш темата?
В никакъв случай не го прави на пияна глава! И двамата трябва да бъдете абсолютно трезвени. Ако твоята избраница е по-отворена към сексуалната тематика, рано или късно ще си заговорите за секс, а тогава е и твоя момент! Попитай я за фантазиите й, изслушай я внимателно и опипай почвата. След това при наличие на зелена светлина, разкажи и за своите фантазии…
Кой знае, може да се окаже, че нейната фантазия е същата като твоята!

Ако има колебание – не я натискай!
Гарантираме ти, че ако има колебание и започнеш да даваш зор, шансовете ти ще се изпарят. Изчакай я да обмисли ситуацията, а ако започне да разпитва по темата, просто й кажи, че не искаш тя да прави нещо неприятно за нея. Естествено, можеш да вметнеш, че тя ще води „парада“.

Любовнико, внимавай!
Ако все пак се стигне до момента с тройката и колкото и да те кефи другата мацка, винаги обръщай повече внимание на твоята! Повярвай, ако обръщаш повече внимание на чуждата дама с твоята връзка е свършено. Накарай я да се чувства по-важна, почти все едно другата я няма, а повдигне ли темата след това, наблегни на колко невероятно се е справила тя.
Впрочем дори да успееш веднъж, не се надявай да стане рутина във връзката ви…

И като заключение…
Премисляйте всичко, което казвате. Не бързайте и дай боже всичко да се случи! И не, не пийте за кураж преди това, да не стане фал, че ще съжалявате цял живот.

А за допълнителна информация прочети малко откровение на тема тройките от жени – „ЦЪК“

Share.