Защо жените симулират оргазъм?

И всеки път ли го правят? Дали тя симулира? Проучванията показват, че може би го прави – поне от време на време.Канадски учени установиха, че „повечето жени симулират оргазъм поне през някаква част от времето, което прекарват в интимни взаимоотношения с партньорите си.“ 14 жени били интервюирани дали и защо биха имитирали сексуално удовлетворение и 13 от тях потвърдили, че им се е случвало и то не един или два пъти. На въпроса „Защо?“, те отговарят:

„Сексът не беше забавен, просто се питах колко ли още време ще трае… Престорих се, за да го направя щастлив и да свърши по-бързо.“

„Наистина не бях в настроение да го правим изобщо, но трябва да задоволявам приятеля си и освен това не искам да го обиждам…“

Защо жените симулират оргазъм?

Повечето от интервюираните дами обяснили, че не са били в настроение, не са искали да обидят или да наранят мъжеството на партньорите си или просто защото не са искали да излязат „незаинтригувани“ от сексуалния акт. Жените не могат просто да кажат, че не им харесва. Ако на нея й пука за теб, тя няма да иска да накърни егото ти.

Не се паникьосвай!

Както всичко останало и в секса има добри и лоши моменти. Това, че тя тренира актьорските си умения от време на време, определено не означава, че не ставаш в леглото. Освен това трябва да разбереш, че не всички жени правят секс само заради оргазма – за някои е по-важно да се почувстват обгрижени и обичани в леглото. Ето какво да направиш:

Следвай намеците й!

Не само тези, които ти казва, но и тези, които ти дава с тялото си. Объщай внимание на това как тя реагира на действията ти. Следи как диша, дали е напрегната и колко страстно те целува. Това е особено важно, ако ти си този, който е поискал да започнете.

Никога не я питай „близо ли е“ или „успя ли да свършиш“!

Тези въпроси отнемат цялото й удоволствие и я напрягат. Дори е възможно да я накарат да се почувства виновна, че не е свършила.

Фокусирай се в предиграта.

Това със сигурност си го чувал и преди. Но един от най-сигурните начини да я накараш да крещи от удоволствие е да „загрееш добре фурната.“

Говорете за секс извън спалнята.

Разговорите ви за интимния живот трябва винаги да бъдат позитивни и отпуснати. Покажи й, че твоето удовлетворение е следствие от нейното удоволствие и че винаги ще се опитваш да я накараш да се чувства превъзходно. Освен това е всеизвестен факт, че жените се вълнуват много повече от чувствен и страстен секс с партньор, към когото не са безразлични.

Ето и какво научихме от срещите с красив модел… ЦЪК

Share.