Жени разказват за нещата, които ги възбуждат моментално!

Дори да не ти се вярва, има много неща, които винаги възбуждат жените. Тук самите те споделят какво ги привлича в мъжете до един момент, в който вече не издържат и искат просто да ти се нахвърлят!

#1 Ръцете

„Ръцете от дланта до лакътя. Добре изглеждащите сръчни мъжки ръце могат да ме накарат да спра да мисля за всичко, освен за това до къде биха стигнали… Караш кола с ръчни скорости? Прекрасно!“ – Ерика, 22-годишна.

#2 Целувка по челото

„Доста простичък жест, но в същото време толкова нежен… Кара ме да се чувствам желана и обичана, а не просто като парче месо.“ – Бри, 21-годишна.

#3 Небрежност

„Обожавам да наблюдавам как приятелят ми се събужда сутрин. Само по боксерки, косата му е рошава, слага очилата си и все още сънен се опитва да излезе от леглото. Тогава го усещам най-истински, без преструвки и превзетости.“ – Хедър, 23-годишна.

#4 Контактът с поглед

„В моментите, когато се гледаме продължително в очите, близо един до друг, разбирам, че той наистина се интересува от това, което казвам и му пука.“ – Моли, 22-годишна.

Обаче имай предвид, че съществува лимит на това колко дълго можеш да гледаш някого право в очите преди да той да започне да се чувства странно…

#5 Да се правиш на глупак

„Никой не харесва хора, които се взимат твърде насериозно. Обичам когато някой се чувства достатъчно отпуснат покрай мен, че да започне да се лигави от време на време!“ – Холи, 21-годишна.

#6 Доброто облекло

„Дори да не е костюм, добрият тоалет прави обикновените мъже привлекателни, а вече сексапилните направо трепач! Много е важно един мъж да е винаги добре облечен!“ – Сара, 24-годишна.

#7 Плетени жилетки

„Обичам когато времето захладнява и момчетата започват да носят много пластове дрехи. Ако някой носи плетена вълнена жилетка или шал, направо изтръпвам и започвам да си представям как съм закопчана под всичките тези топли дрехи…“ – Мая, 22-годишна.

#8 Просто да бъдеш пич

„Ако един мъж е доволен от себе си, той ще прави и света около него по-добър. За мен е важно един мъж да бъде позитивен, да се отнася добре с останалите, да обича работата си и да се радва на чуждите успехи. Това е много привлекателно!“ – Ребека, 29-годишна.

#9 Да казваш правилните неща

„Харесва ми да мога да разговарям с един мъж, без той да прави сексуални намеци през цялото време. Тогава мога да преценя, че той наистина се интересува от мен и е привлекателно, когато мога да проведа интелигентен разговор с някого. “ – Маги, 23-годишна.

#10 Дълбок глас

„Най-възбуждащото нещо е дълбокият мъжки глас. Прави човекът срещу теб да изглежда много по-силен, сериозен и мъжествен!“ – Кери, 26-годишна.

#11 Да си сръчен домашен майстор

„Да поправи нещо, особено ако го прави с ръцете си, като скърцаща врата, капещо кранче или просто да изтрие вирус от компютъра ми… Сладко е, мъжествено е и е супер секси!“ – Ейми, 22-годишна.

#12 Скромност

„Няма нищо по-противно от това един мъж да се фука с колата, костюма или мускулите си. Но тези, които просто не изпитват нужда да се доказват с фукане… Тази самоувереност е секси!“ – Мариел, 29-годишна.

#13 Страст

„Разтапям се, когато слушам как един мъж говори интелигентно за своята мания. Един път в университета поканих едно момче на среща, след като ми разказа за своята страст за писане на писма.“ – Ерин, 25-годишна.

 

Има надежда пичове! Все едно от тези неща го имаме или можем!
Ето и най-секси частите от мъжкото тяло според жените… „ЦЪК“

Share.