Жените и котките са еднакви?! За любовта към животните…

Котките са красиви и мистериозни създания, такива са и жените. Особено примамливи са техните очи и повярвайте ми, ако се вгледате достатъчно дълго в тях, ще се озовете на друго място…
Котешки поглед
Жените и котките си приличат по още много параграфи, например и двата хищника идват при вас само когато ТЕ искат, а не когато вие ги повикате. Въпреки това има няколко сигурни признака, че жената или котката има симпатии към вас:

  • Ако си притиска главата към вас, то тогава въпросното животно изпитва силни чувства(не смеем да ги наречем любов) и доверие към вас.
  • Бавното мигане е сигурен знак, че жената/котката ви толерира.(Споменахме ли за силата на женските очи?)
  • Леките захапки макар и различни по „намерение“ символизират едно и също – вие сте нейната плячка.
  • Не си мислете, че ако вашето същество ви мачка/масажира очаква да се превърнете в тесто за пица. Всъщност това е знак за привързаност, а в комбинация с поглед и леки захапки положението става опасно..
  • За лягането по гръб с вдигнати крака.. това значи само едно! Иска да бъде почесана и то бързо!
  • А, ако случайно ви донесе подарък, който обикновено е мъртво животното, то следва и вие да дадете мъртво животно.. Било то под формата на палто или пържола.

Каквото и да става обаче не забравяйте, има причина тези животни да се смятат за съблазнителни хищници. И не случайно, точно както преди няколко хиляди години в Древен Египет, и котките и жените все още биват боготворени…
котки и жениКотка ловец

Ето и как да задържите едно такова животно, ако то реши.. „ЦЪК“ 

Share.