Децата на Доналд Тръмп

„Статистически, децата на успелите хора общо взето са много проблемни.“ – Поне това казва Тръмп пред Плейбой през 1990г. Децата на Доналд Тръмп не правят изключение, но когато те са 5 от 2 развода и харчат милиони долари, драмата е неизбежна…

 

  1. Най-големият син

Доналд Тръмп младши е на 37 г. Заема длъжността на изпълнителен директор в организацията на баща си. Доста е запален по лова и не крие, че това е имало огромно влияние върху израстването му.

Също като баща си, младият Доналд е завършил университета в Пенсилвания, като първата година след завършването си посвещава единствено на купоните. След това се установява и се жени за бившия модел Ванеса Хейдън през 2005г. (а тя е бивше гадже на Леонардо Дикаприо!) и двойката има пет деца.

Децата на доналд тръмп

  1. „Любимата“ дъщеря(и на нас!)

Иванка Тръмп е най-голямата дъщеря от първия брак на новоизбрания президент. Тя самостоятелно се превръща в успешна бизнесдама и се счита за любимата дъщеря на татко си. Освен това тя е модел и автор на бест-селър на Ню Йорк Таймс.

Първата й модна линия била бракувана поради изключително запалими шалове, произведени в Китай. Няколко месеца по-късно е осъдена от италианска компания за кражба на дизайн на обувки.

Кариерата на модел на Иванка започва още през тийнейджърските й години с провокативни снимки. Близо 10 години по-късно доналд Тръмп казва, че „ако тя не ми беше дъщеря, най-вероятно щях да се срещам с нея!“

Иванка тръмп

  1. Богаташката в Инстаграм

По-малко известната дъщеря на Тръмп, Тифани, е от втората му съпруга. Тя е изключително активен потребител на Инстаграм и е много заета да социализира. Релаксира в апартамента си в Манхатън.

Тифани също учи в университета в Пенсилвания и е пълна отличничка.

Тифани Тръмп

  1. Вторият син

Ерик Тръмп е продуцент и много активно участваше в кампанията на баща си. И той наред с по-големия си брат Доналд младши са запалени по трофейния лов и през 2010г. техни снимки с убити африкански животни бяха жестоко критикувани.

Ерик Тръмп

  1. Най-младият Тръмп

Барон е син на Доналд и Мелания. Въпреки че досега е живял охолно в огромния мезонет на свръхбогатия си баща, в семейството не са наемали готвачки и прислужници, защото държат на доброто възпитание. Малкият обича да играе бейсбол и голф с баща си. Само деветгодишен, Барон вече носи костюми като татко си и много очакват от него да навлезе в бизнеса или дори политиката.
Барон Тръмп

Ето и какво мисли Тръмп за немските автомобили „ЦЪК“

Share.