Войник се хвали с гаджето си във форум, само за да разбере, че тя е порно звезда…

Представете си ситуацията, Вие сте войник, който току-що е завършил своето обучение при „морските тюлени“ и се прибирате при красивата си приятелка…
Правите си хубава снимка и решавате да се похвалите с нея на целият свят, дотук всичко нормално нали?
Войник
Е, почти така са се развили нещата за този младеж… с малката разлика, че няколко минути по-късно форума изригва с линкове и снимки от аматьорски порно сайт, включващ въпросното момиче! А, да почти забравихме да вметнем… дори е със същите дрехи(явно е снимала въпросната сутрин).
4chan
Както се досещате, историята придобива огромна популярност във форума и вероятно искате да знаете какво се е случило?
Тук ще Ви разочароваме малко, но все пак имаме малко информация от един модератор във въпросната социална платформа:

„Преди няколко месеца в секция /b/ беше разкрито, че нечия приятелка е порно звезда, а това беше потвърдено и с множество линкове към нейните „творби“. Както се досещате историята е стигнала и до тяхните семейства и приятели във facebook и twitter.. настъпил е хаос, колко красиво!
Ето и малко допълнителна информация:
Всъщност момичето първо е било при него, а после е отишла в студиото. Горкото момче, представяте ли си? Имате красива приятелка и месеци наред сте нямали търпение да се приберете и да спите с нея, а тя ви отказва… Няма как във военната база, нормално! Това, което не е нормално обаче, е че няколко часа по-късно тя се чука с пълен непознат!

Той я е ‘скъсал’ след случката, но любопитното е, че нея не й пукало особено. Даже напротив, единствено била ядосана, че хората я „издали“ на семейството й!

4chan2-copy

Изключително неприятна ситуация.. дано вечерта след „снимките“, когато най-накрая се е видяла с войничето, поне да си е измила зъбите…(нямаме идея защо трябва!)

А, ако се интересувате да работите в порно индустрията.. цъкнете точно „ТУК“ .

Share.